Shenje tregtare italiane   |
Sharra
  • Kompania jone " Nazar " e ka me qira e saj te bazes se pyjeve me volum vjetor prej 140 mije metra kub . metra e drurit , specie kryesore - larsh 40% , 30 % Angara pisha , kedri 5% , 5% , 10 % bredh thuper , Aspen 10% . Baza Lende e pare eshte e vendosur ne Angara . Sharra eshte e vendosur ne te njejtin vend , e mesme , e perpunimit te thelle , tharje , deadlocks anijeve jane ne Krasnoyarsk , produktet kryesore te prodhimit e perpunimit te thelle - planifikuara planifikuar ( Rreshtim , parket , bllok shtepi , shpuntovka etj ) dhe produkteve laminuara ( mur dhe trareve strukturore te lende druri tangenciale rrethore dhe qoshe te lende druri radiale rrethore ) . Vellimit te mujore e prodhimit e perpunimit te thelle te 700-800 cc . m Kompania jone prodhon produktet e meposhtme : —е zvogelimin dhe bordure bordit te larsh , Angara pisha , kedri , thuper , Aspen dhe bredh . —е Lamella per parket dhe lende druri laminuara rimeso nga pishe Angara larsh , kedri , thuper , Aspen dhe bredh —е feta planifikuar ( Rreshtim , parket , bllok shtepi , shpuntovka etj ) —е vulosur ( mur , ndertimit dhe qoshet e lende druri radiale rrethore ) . Prodhimi feta i jap nje luster LLC " Nazar " ne lidhje me nisjen e komplekse tone " MARUNAKA " me planet ne shkurt 2013 per te prodhuar mobilje feta gjatesor, i jap nje luster nga 0.65 mm larsh trashe dhe Angara trashesi rimeso pisha e 0.55 mm Ne ofrojme cmime te uleta per shkak se ata kane bazen e tyre te burimeve pyjore , sharra e vet , tharese gjermane , me cilesi te larte dhe efikas te pajisjeve .
  • Stolisje Kompania jone prodhon bordit tarrace , stolisje larsh Angara pisha dhe kedri . Stolisje stolisje eshte ne dispozicion me dy llojet e siperfaqeve - grooved dhe te qete . Pajisjet e jone na lejon per te kryer ndonje produkt planifikuara ne baze te klientit me nje 12 - . 160 mm ( Trashesia ) 50-250 mm ( Gjeresia ) dhe max . . gjatesi 6000 mm .
  • Qoshe 3 - shtrese Kompania jone LLC " Nazar " prodhon qoshe tre- shtresa e lamellae radiale ne kushtet teknike te konsumatorit . Te gjitha prodhimet jane prodhuar ne pajisje moderne me cilesi te larte dhe standardeve . Produktet e ofruara do te jete ne dispozicion nga rrugor, hekurudhor dhe / ose anije
  • Orendi te vjetra Kompania prodhon mur dhe trareve strukturore te lende druri tangenciale rrethore . Ne prodhimin e ndertimit 3, 4 , fije rreze me nje madhesi maksimale prej 150 nga 250 nga 6000 mm . Te gjitha prodhimet jane prodhuar ne pajisje moderne me standardet e cilesise te larte dhe nderkombetare . Produktet e ofruara do te jete ne dispozicion nga rrugor, hekurudhor dhe / ose anije
  • Flooring Kompania jone prodhon bordit kati i larsh , Angara pisha , dru kedri , Aspen dhe bredh . Pajisjet e jone na lejon per te kryer ndonje produkt planifikuara ne baze te klientit me nje 12 - . 160 mm ( Trashesia ) 50-250 mm ( Gjeresia ) dhe max . . gjatesi 6000 mm .
  • Llajsna dhe Rreshtim Kompania jone prodhon dhe derrase dyshemeje rreshtim larsh Angara pishe , thuper , plep i eger dhe bredh ( 12 rreshtim te 78mm ) . Pajisjet e jone na lejon per te prodhuar produkte te planifikuara ne baze te klientit me nje 12 - . 160 mm ( Trashesia ) 50-250 mm ( Gjeresia ) dhe max . . gjatesi 6000 mm .
  • Imitim druri Prodhimi ngritur druri Kompania jone prodhon rreze ngritura ( imitim Rrezja ) e pisha larsh Angara , kedri , thuper , Aspen dhe bredh . Pajisjet e jone na lejon per te kryer ndonje produkt planifikuara ne baze te klientit me nje 12 - . 160 mm ( Trashesia ) 50-250 mm ( Gjeresia ) dhe max . . gjatesi 6000 mm . Prodhimi
  • bunker Kompania jone prodhon bunker pishe larsh Angara , kedri , thuper , plep i eger dhe bredh . Pajisjet e jone na lejon per te kryer ndonje produkt planifikuara ne baze te klientit me nje 12 - . 160 mm ( Trashesia ) 50-250 mm ( Gjeresia ) dhe max . . gjatesi 6000 mm .