Shenje tregtare italiane   |
Veshje per femije markes s
  • Fabrika per prodhimin e femijeve veshje MANAI MANAI - kjo eshte veshje e vertete per femije te markave Italiane , duke predikuar elegancen dhe thjeshtesine , rehati dhe komoditet , cilesi dhe modes unike . Fabrika per prodhimin e femijeve MANAI veshjeve vendosur : Adresa e fabrikes dhe kontaktet Via Dolomiti , 36 31.052 Maserada sul Piave ( TV) Italia Tel . +39 0422 777360 Fax . +39 0422 877307 Site Corporate - www.manai.it
  • Bodys MANAI Jumpsuits janefemije perzierje baza MANAI rrobat e fabrikes . Bime prodhon verore dhe dimerore femije te gjera , demi- sezon per vjeshte dhe pranvere , gjera per vajza, djem dhe bebet . Shume lloje dhe modele , ne ngjyra te ndryshme dhe harton , duke perdorur lende me te avancuara dhe teknologji . Produkte Fabrika MANAI
  • Marka MANAI Femijet marke e veshjeve MANAI Rreth fabrika dhe marke Historia marke MANAI filloi ne vitin 1979 ne Treviso - djepi i industrise se tekstilit ne Itali . Per kete arsye shume prej emrave te medha italiane te modes filluar historine e tyre . Pronari MANAI marke eshte fabrika e femijeve veshje Manai Srl Fabrika Moda , cila eshte e specializuar ne prodhimin e veshje te siperme , sportive, te brendshme dhe pizhame per foshnjat dhe femijet e moshes 0 deri ne 14 vjet . MANAI - kjo eshte veshje e vertete per femije te markave Italiane , duke predikuar elegancen dhe thjeshtesine , rehati dhe komoditet , cilesi dhe modes moderne . Veshje fabrike te prodhoje femije MANAI
  • Mbledhja vitin 2013 per vajzat : bluza, bluza , funde , sweatshirts dhe sweatpants dhe kostumet
  • Per adoleshence nen 14 vjet : kemisha me menge, xhinse, bluza dhe kostume sportive
  • Per vajzat nen 14 vjet : cardigans, funde , pantallona te shkurtra , dresses , xhaketa sportive, pantallona dhe kostume
  • Rreshqites dhe te gjera per vajzat , nga foshnjat deri ne 1 vit ( Mbledhja 2014)
  • Rreshqites dhe gjera per djem nga 0 ne 1 vit ( Mbledhja 2014) Mbledhja
  • e re per djemte : t-shirts , kemisha , kemisha me menge, sweatshirts dhe sweatpants dhe kostume