Shenje tregtare italiane   |
Wallpaper Emiliana Parati
  • Wallpaper Fabrika Industrie Emiliana Parati SpA per me shume se 50 vjet ne treg ne sektorin e leter-muri dhe muri mbulesa ujdisje . Fabrika eshte e drejte - pronar dhe prodhuesi i vetem i markave te tilla te famshme si leter-muri Emiliana Parati , Esedra , Decori & Decori , Lusso , Tekko dhe ADI Wallpaper Collection Emiliana Parati : —е proposte Wallpaper EMILIANA parati —е leter-muri EMILIANA Magica —е decora Wallpaper EMILIANA parati —е modella Wallpaper —е Wallpaper Andorra fiorita sprint —е Romana leter-muri Wallpaper Collection Decori & Decori Platinum : —е Platinum Collection Wallpaper badged Decori & Decori Leter-muri vinyl Decori & Decori Platinum - bukuria thjesht i papermbajtshem dhe zgjidhje e shkelqyer dizajn te brendshem eshte nje luks i rafinuar dhe shije te shkelqyer me nje vizatim strukture unike Decori leter-muri Italian decori Wallpaper Fabrika e prodhon Industrie Emiliana Parati SpA , e cila eshte nje lider ne prodhimin e mbulesa mur ornament . Fabrika eshte e drejte - pronar dhe prodhuesi i vetem i leter-muri Decori & Decori Leter-muri Italian Decori & Decori —е Koleksione Wallpaper Bellezza markes Decori & Decori —е Koleksione Wallpaper Belvedere quajtur Decori —е Mbledhja Platinum Wallpaper 2 —е Koleksione Wallpaper Bella Italia —е Koleksione Wallpaper Argenta Decori & Decori —е Koleksione Wallpaper Amata Decori —е Koleksion te Ri Fantasy Wallpaper —е Koleksione Wallpaper MILANOCITY —е Koleksione Wallpaper MOTIVI nen marken —е Koleksione Wallpaper Palazzo quajtur Decori —е Koleksione Wallpaper Taormina Wallpaper Collection Tekko : —е Koleksione Wallpaper Grand Classic quajtur Tekko —е Koleksione Wallpaper LIFE STYLE quajtur Tekko —е Koleksione Wallpaper KLASA E PARE quajtur Tekko —е Se pari Damask Wallpaper Koleksione nen trademark Tekko Brenda Tekko - kjo muri unik leter , te cilat sot jane bere elitist , ekskluzive dhe ne mode . Wallpapers luksoze harmonike vazhdojne linjen e fabrikes dhe traditat e saj . Tonet mbytur dhe modelet e thelle dhe unike leter-muri qe ruajne stabilitetin e tyre coloristic ne saje te materialeve me cilesi te larte dhe ngjyra . Wallpaper Collection ADI : —е Koleksione Wallpaper KLASA E PARE quajtur ADI —е Koleksione Wallpaper LIFE STYLE quajtur ADI Wallpaper Collection Tekko Grand Classic : —е Koleksione Wallpaper Grand Classic quajtur Tekko —е Wallpaper Tekko Grand Classic Wallpapers Grand Classic kryhet ne mbeshtetjen jo te endura te veshura me nje margaritar . Secili nga muri dhe ka vetem 29 ne dispozicion ne 32 ngjyra te ndryshme dhe hije . Koleksionet modelet theksojne shije te mire dhe perpunim . Ata jane te medha per ujdisje dhoma tuaj te mire Wallpaper Collection Decori & Decori Bellezza : —е Koleksione Wallpaper Bellezza markes Decori & Decori —е Wallpaper Bellezza Zgjedhje e perkryer Wallpapers Emiliana Parati Estetica stilet e modes te reja dhe simbioze qe aplikojne efektet vizuale dhe loje me ngjyra te ndritshme . Te emphases e mbledhjes - eshte e ndritshme , plot leng dhe ngjyrat dhe harton unike dhe imazhe me modele komplekse te gjalle , kryesisht pershkruan gjethe . Wallpaper Collection Emiliana Parati proposte : —е EMILIANA parati leter-muri proposte per ambientet e brendshme —е leter-muri vinyl proposte risi e fabrikes se famshme italiane qe kombinon linjen me te larte estetike dhe bukuri te lehte te ngjyra te pasura , me tints arte dhe dekor te bukur . Wallpaper Collection Lusso : —е Koleksione Wallpaper stupenda —е Koleksione Wallpaper Italian Klasa nen trademark Lusso Wallpapers Lusso , te cilat jane prodhuar duke perdorur teknologjite me moderne dhe te avancuara jane shenje dalluese e markes dhe stoli koleksioni 2013 wallpapers Esedra Wallpaper Collection Esedra : —е Koleksione Wallpaper madheshtor quajtur Esedra —е Koleksione Wallpaper Felicita quajtur Esedra —е Koleksione Wallpaper esedra brillante —е Koleksione Wallpaper Bella Italia quajtur Decori & Decori ne mbeshtetjen jo te endura Pa asnje dyshim mund te thuhet se keto muri Italian mur te tregoje si zgjidhje ideale per riparimin e baneses . Mbledhja e leter-muri italiane mur nga Bella Italia muri fabrikes Decori & Decori transformuar banesen tuaj dhe te mbushur shtepine tuaj me atmosferen e saj te vecante dhe nje atmosfere pozitive . Wallpapers Decori & Decori Bella Italia eshte e pershtatshme ne menyre ideale per larje , si dhe rezistent ndaj chipping dhe ndikimet mekanike . Leter-muri ekologjikisht miqesore ploteson standardet me te larta dhe ne perputhje nvropeyskim —е Koleksione Wallpaper Belvedere Leter-muri vinyl Decori & Decori Belvedere ne mbeshtetjen jo te endura nga koleksion te ri 2013 - nje shembull i madh i kombinim te harmonishem te traditave italiane dhe Europiane, te arriturat e larte te fundit te teknologjise moderne ne prodhimin e mbulesa mur . Permbajtur duke aplikuar shtrese cilesi dhe sfond te bute ton te leter-muri , e cila eshte e dominuar nga ngjyre bezhe , ari dhe ngjyrave kafe . Harton shume mbreselenese dhe te pazakonshme veshtrim klasike dhe embossing , te cilat cojne ne vostrg iogut madje edhe njohesit me te sofistikuara dhe te eksperteve . Wallpaper Collection Emiliana Parati Vinci : vinyl ekologjikisht miqesore ne leter —е vinylic nje te nxehte vulosje Emiliana Parati Vinci