Shenje tregtare italiane   |
Marke Dodipetto
  • Marke Dodipetto eshte themeluar ne vitin 1973 dhe eshte ne pronesi te fabrikes veshje Miniconf srl femijeve . Sot veshje Dodipetto ze nje pozite udheheqese ne tregun e veshjeve te femijeve ne shume vende Femijeve fabrike veshje Miniconf prodhon veshje per bebe, foshnjat , femijet dhe te rinjte e moshes 0-16 vjet . Te gjitha produktet prodhohen nen markat e tyre, Sarabanda , Dodipetto dhe Ido , koleksione jane perditesuar cdo vit Mbledhja e veshjeve Dodipetto layette per femijet 6-24 muajsh vitit 2013 jane paraqitur si modele per vajzat dhe per djemte . Rrobat e kete koleksion eshte karakterizuar nga nje perzgjedhje te pasur te kualitetit te larte dhe Dresses per vajzat 3 muajt e mbledhjes Dodipetto Veshjet elegante per vajzat 3 muaj nga mbledhja e femijeve Dodipetto veshje per femijet e vegjel 0-9 muajsh te kete nje shije te vecante dhe elegance Veshje per femije 3 muaj nga mbledhja e Dodipetto femijeve veshje Mbledhja Veshje Dodipetto Mignolo per foshnjat dhe femijet e vegjel 0-9 muaj 2013 ka nje shije te vecante dhe elegance Dodipetto Kids Mbledhja veshje per femijet 2-16 vjet Mbledhja e veshjeve Dodipetto Kids per femijet dhe adoleshentet 2-16 vjec ne vitin 2013 jane modele per vajzat dhe per djemte dhe grupmoshat larmishem . Koleksion te ri te veshjeve Dodipetto Kids permban nje larmi te madhe te modeleve dhe ngjyrave , rehati dhe praktike Rroba per femije 2 muajve nga mbledhja e Dodipetto femijeve veshje Mbledhja Veshje Dodipetto Mignolo per foshnjat ne vitin 2013 ka nje shije te vecante dhe elegance Veshje per femije 10 muajve nga mbledhja e Dodipetto femijeve veshje Mbledhja Veshje Dodipetto Mignolo per femijet e vegjel nen nje vit Veshje per femije 6 muaj nga mbledhja e Dodipetto femijeve veshje Mbledhja Veshje Dodipetto Mignolo per foshnjat dhe femijet e vegjel 0-9 muaj 2013 ka nje shije te vecante dhe elegance Veshje per femije 5 muaj nga mbledhja e Dodipetto femijeve veshje Mbledhja Veshje Dodipetto Mignolo per femijet e vegjel 0-9 muajve 2013 ka nje shije te vecante dhe elegance Dresses per vajzat 6 muaj nga Dodipetto koleksioni Veshjet elegante per vajzat 6 muaj nga mbledhja e femijeve Dodipetto veshje per femijet e vegjel 0-9 muaj te vitit 2013 jane me stil Sot veshje Dodipetto ze nje pozite udheheqese ne tregun e veshjeve te femijeve ne shume vende . Dodipetto mund te bleni rroba dyqane online Dodipetto . Femijeve fabrike veshje Miniconf prodhon veshje per bebe, foshnjat , femijet dhe te rinjte e moshes 0-16 vjet . Te gjitha produktet prodhohen nen markat e tyre, Sarabanda , Dodipetto dhe Ido , koleksione jane perditesuar cdo vit