Shenje tregtare italiane   |
sprayers
 • karroca Di Martino Kompania spa eshte krijuar ne vitet gjashtedhjete te shekullit te kaluar dhe te gjithe keto vite nuk ka ndryshuar profilin e tyre - Prodhimi i produkteve per hortikulture Karroca dhe unicycle dy rrota . Prodhimi i bimeve : —е kopsht me dy rrota karroce —е kamion ndertimi peisazhit —е karroca unicycle —е Karroce karroca —е kopshtarise kamion —е kamion karroce dore ndertimit peisazhit
 • Firma Di Martino spa eshte themeluar ne vitet gjashtedhjete e larget te shekullit te kaluar , dhe te gjitha keto vite nuk ka ndryshuar profilin e tyre - prodhimin e produkteve per te kopshtarise . Kontaktoni
  • Prodhuesi : Di Martino spa Adresa
  • : Via Pavane , 1-36.065 Mussolente ( VI ) - Italia
  • Telefon : 39,0424 8788 Fax
  • : 39,0424 878.900
  • E-mail : dimartino@dimartino.it
  • Faqe Corporate : www.dimartino.it
 • Sperkatesit Plant Dimartino nuk ka ndryshuar profilin e saj nga toka - prodhimin e produkteve per kopshtarise . Sperkatesit - eshte e produkteve kryesore te prodhuara ne fabrike . Nga fabrika per te blere sprayers kopsht prokticheski gjitha llojet ekzistuese . Me poshte eshte nje liste e fabrikes te prodhuara dhe te ofruara per shitje Sperkatesit kopsht . Blej kopsht Sperkatesit Dimartino te jete e mundur direkt nga fabrika , adresen dhe Kontaktet e te cilit jane ne vend , dhe ne tregtaret zyrtare , nje liste qe do te publikohet se shpejti . Sperkatesit mund te blihet ne fabrike : —е sprayers cante shpine ngritur lloj me kapacitet 12-20 litra —е Traktor sprayers montuar me kapacitet eletropompoy prej 7 litra —е Sperkatesit evaporators per avullimi i produkteve te lengshme te kopshtit —е sperkates manual kopsht —е bateri sperkates kopsht —е Veprimi pompe sperkates kopsht —е sperkates kopsht benzine —е bateri sperkates kopsht elektrike —е kopsht vjen sperkates —е sperkates kopsht metalike
Produktet
 • Faqja Di Martino Di Martino Kompania spa eshte themeluar ne vitet gjashtedhjete e larget te shekullit te kaluar , dhe te gjitha keto vite nuk ka ndryshuar profilin e tyre - Prodhimi i produkteve per hortikulture Prodhimin e bimeve per prodhimin e kopshtit pajisjet dhe mjetet Di Martino spa : —е sprayers cante shpine ngritur lloj me kapacitet 12-20 litra —е Traktor sprayers montuar me kapacitet eletropompoy prej 7 litra —е pompa Manuali per sperkatjen e lengjeve ne kujdesin e bimeve ne kopshte, pemishte dhe sera —е Sperkatesit evaporators per avullimi i produkteve te lengshme te kopshtit —е Sprays dhe lotim dore —е shredder elektrike kopsht —е kopsht me dy rrota karroce —е gershere te medha me dore dhe mjetet e kopshtit —е Batist dhe pajisje kopsht —е Kopshti Pots
 • Cante shpine Sperkatesit Sperkatesit cante shpine Fabrika Dimartino prodhon mallra per te kopshtarise , duke perfshire sprinklers dhe sprayers . Cante shpine Sperkatesit - eshte e produkteve kryesore te prodhuara ne fabrike . Nga fabrika per te blere Sperkatesit cante shpine kopsht mund te strehoje 12-20 litra . Me poshte eshte nje liste e fabrikes te prodhuara dhe te ofruara per shitje Sperkatesit kopsht, te cilat kane qene gjithmone menyra me e mire per te kontrolluar demtuesve . Cante shpine Sperkatesit - sperkates eshte nje pershtatshem , te besueshem dhe efikas hidraulike , e cila ane ka nje te trajtoje te pompe pompe, e cila eshte sherbyer me posmoschyu dhe mbulua lengshme . Blej Sperkatesit cante shpine kopsht Dimartino te jete e mundur direkt nga fabrika ose nga shitesit e autorizuar , lista e cila do te publikohet se shpejti . Sperkatje bimore , duke perfshire Sperkatesit shpines kopsht