Shenje tregtare italiane   |
Marke Bartolucci
 • Fabrika Bartolucci Marke Bartolucci takon fabrika italiane Bartolucci Francesco srl , e cila ndodhet ne krahinen e Pulias dhe eshte nje nga prodhuesit me te njohur te kohes prej druri ne Itali . Fabrika Bartolucci e specializuar ne prodhimin e murit te femijeve dhe ore tavoline , grepa femije , varese rrobash , mbeshtet per lapsa dhe stilolapsa, llambat tavoline , dhurata femijeve dhe lodra .
  Fabrika Bartolucci
  Bartolucci Francesco srl
  nepermjet Lungofoglia 19-61.020 Montecalvo ne Foglia ( UP ) - Italia
  tel . 0722 580815 Fax 0722 580771
  info@bartolucci.com www.bartolucci.com
  Blej
 • Bartolucci ore muri per dhomen e femijes Blej ore muri per dhomen e femijes . Marke Bartolucci takon fabrika italiane Bartolucci Francesco srl , e cila ndodhet ne krahinen e Pulias dhe eshte nje nga prodhuesit me te njohur te kohes prej druri ne Itali . Fabrika e specializuar ne prodhimin e mur dhe ore tryeze te femijeve . Ore muri per dhomen e femijes -persosur cerdhe plotesues brendshme
Femijet shikojne me cat Bartolucci
 • Fabrika Bartolucci Francesco eshte nje nga prodhuesit me te njohur te kohes prej druri ne Itali . Fabrika e specializuar ne prodhimin e mur dhe ore tryeze te femijeve . Nje vend te vecante ne fabriken e grumbullimit zene mur dhe tavoline ore me fotot e kafsheve . Femijet shikojne me cat Bartolucci dekoroj cerdhe e brendshme dhe te beje ate shume me te rehatshme . Femijet shikojne Bartolucci me mace Lavjerres ora Bartolucci
 • Marka Bartolucci Marke Bartolucci takon fabrika italiane Bartolucci Francesco srl , e cila ndodhet ne krahinen e Pulias dhe eshte nje nga prodhuesit me te njohur te kohes prej druri ne Itali . Fabrika e specializuar ne prodhimin e mur dhe ore tryeze te femijeve . Pervec shikojne fabrike prodhon shume gjera te dobishme te ndryshme nga druri per cerdhe dhe per ata qe kane femije te vegjel . Ky femije grepa , varese rrobash , mbajtesit per lapsa dhe stilolapsa , llambat tavoline , dhurata femijeve dhe lodra .
 • Pendulum ora Bartolucci Fabrika Bartolucci Francesco eshte nje nga prodhuesit me te njohur te kohes prej druri ne Itali . Fabrika e specializuar ne prodhimin e mur dhe ore tryeze te femijeve . Nje vend te vecante ne fabriken e mbledhjes zene ore muri me lavjerres . Bartolucci oren lavjerres mund te dekoroj dekor tuaj ne shtepi , sidomos nese keni femije te vogel , dhe gjithashtu per te bere cerdhe cozier shume .