Shenje tregtare italiane   |
Ciao Bimbi. Prodhues italian e kepuce te femijeve
  • Cizme dhe Booties per vajzat Ciao Bimbi : CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . Produktet kryesore te markes jane : —е cizme dhe Booties per vajzat —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е booties femije —е sandale per djem dhe vajza —е Femijet kepuce per vajzat —е trajneret Femijet
  • Ciao Bimbi . Prodhues italian e kepuce te femijeve . Kompania italiane CiaoBimbi SpA ( ChaoBimbi ) eshte themeluar ne vitin 1981 ne Fermo . Marke tregtare Ciao Bimbi eshte regjistruar ne te njejtin vit . Produktet kryesore te markave te bimbos Chao jane : —е kepuce Femijet —е sandale per djem dhe vajza —е sandale per femije —е Femijet kepuce per vajzat —е trajneret Femijet —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е cizme dhe Booties per vajzat
  • Foshnja booties Ciao Bimbi : CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . Produktet kryesore te markes jane : —е booties femije —е sandale per djem dhe vajza —е sandale per femije —е Femijet kepuce per vajzat —е trajneret Femijet —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е cizme dhe Booties per vajzat
  • Sandale per djemte dhe vajzat Ciao Bimbi : CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . Produktet kryesore te markes jane : —е sandale per djem dhe vajza —е sandale per femije —е Femijet kepuce per vajzat —е trajneret Femijet —е booties femije —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е cizme dhe Booties per vajzat
Produktet
  • Ciao Bimbi Kids Shoes per vajzat: CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . Produktet kryesore te markes jane : —е Femijet kepuce per vajzat —е booties femije —е sandale per djem dhe vajza —е sandale per femije —е trajneret Femijet —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е cizme dhe Booties per vajzat
  • Sandale per djem dhe vajza Ciao Bimbi : CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . Produktet kryesore te markes jane : —е sandale per djem dhe vajza —е booties femije —е sandale per djem —е Femijet kepuce per vajzat —е trajneret Femijet —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е cizme dhe Booties per vajzat Trajneret
  • Femijet Ciao Bimbi : CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . —е trajneret Femijet —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е cizme dhe Booties per vajzat Produktet kryesore te markes jane : —е Femijet kepuce per vajzat —е booties femije —е sandale per djem dhe vajza —е sandale per femije
  • Cizme vjeshte teen Ciao Bimbi : CiaoBimbi kompani italiane e specializuar ne prodhimin e kepuce te femijeve , pjesa kryesore e cila prodhon markes Ciao Bimbi . Produktet kryesore te markes jane : —е cizme te vjeshtes per adoleshence —е booties femije —е sandale per djem dhe vajza —е sandale per femije —е Femijet kepuce per vajzat —е trajneret Femijet —е cizme dhe Booties per vajzat