Shenje tregtare italiane   |
Fabrika CAM prodhimin buggies
  • Kosh i madh Cam Amerika Arcogiochi per femijet e moshes 5-24 muaj . mat e bute , loje dhe lodra . Riding Cam America Arcogiochi i guximshem dhe te sigurt , te pajisur me trajton, me te cilat femija mund te qendroje deri dhe jake te bute . Mouse pad Gaming lehte montuar vete
  • Seat gara cam 0.1 - Grupi vend makine 0 + / 1 ( per femije qe peshojne 0-18 kg ) ne perputhje . Kete vit , vendi eshte bere ne strukturen e re breathable . Gara cam Seat 0.1 pajisur me seli me 5 pozicione , pads bute ne rrip , mbrojtjen anesore per mbajtesit koke me mbushje per udhetim te rehatshem . Gara cam Seat 0.1 pajisur besueshme rrip rregullim lartesi . Vend eshte i pajisur ose ne drejtimin e perballet as levizjen ne rrjedhen e siperme . Brendshme e bukur eshte larguar shume e lehte dhe te lahen ne nje temperature te ulet te 30 grade
  • Endacak Cam Kit Auto - nje sistem qe lejon per te transportuar femijen ne ndenjesen e pasme te makines ne te gjithe rrjedhen e levizjes . Endacak Cam Kit Auto podushke per te mbrojtur koken nga e perparme dhe anesore ndikimet , rripa dhe bumpers anesore ne karroce per te siguruar femijen brenda , shiritat endacak per te bashkengjitni per vend makine . Cam Kit Auto endacak te pershtatshme per foshnjat 0-10 kg
  • Zona Seat cam zero + - kjo eshte nje nga vendet me te mira - makine grupi 0 + ( 0-13 kg ) . Vend makine Zona zero perputhje me ECE R44/04 . Mbrojtja e bute ane , headrest anatomike , rreshtim bute ne rrip sigurimi . Lehte per t'u perdorur ne saje te praktike lartesi mekanizem rripa rregullueshme vend . Ne vend te makinave eshte i pajisur per perballjet e mbrapa . Mbushje lehtesisht i transportueshem dhe te lahet ne 30
  • Universal mali ISOFIX , ploteson standarde evropiane te sigurise ECE R44/04 . Kryetari u dha titulli i vendeve me te mira ne raport me cilesi-cmim sipas Altroconsumo ( Itali ) , Stiftungwarentest ( Gjermani) dhe Ocu ( Spanje ) . Seat Cam Viaggiosicuro ISOFIX s157 shume e rehatshme , e pajisur me nje vend me 5 pozicione prapa , nje rregullator qendror te rripa , i mbushur pads jo -shqip ne shirit , mbrojtja e shtuar e pikave " kritike " , te tilla si koke . Vend eshte i pajisur ne drejtim ne drejtim te rrymes e levizjes . Vend Cam Viaggiosicuro ISOFIX makine eshte e pajisur me nje doreze qe mbante per instalim te lehte dhe perdorim . Mbushje lehtesisht i transportueshem dhe te lahet ne 30
Endacak Cam Pulsar
  • Endacak Cam Pulsar аЎ ajo eshte e avancuar teknologjikisht dhe soremennaya endacak modulare . Cam Pulsar endacak eshte ideale per femijet deri ne 36 muaj . Te perfshira ahur Cam Pulsarzimnyaya , njesi kthyeshem vend dhe vend makine kep ne kembe , individualitet per vend endacak , raincover , shporta pazar dhe qese me ndryshimin e mat
  • Endacak Cam Combi Family - eshte nje endacak modular me dizajn te vecante elegante dhe stilin e vet . Endacak Cam Combi Familja eshte ideale per femijet nga lindja deri ne 36 muaj . Te perfshira djep dimrit Cam Combi Family , njesi Adjustable vend dhe vend makine kep ne kembe , individualitet per njesi rekreative, raincover universale , shporta pazar dhe qese me ndryshimin e mat
  • Buggies Cam Dinamico 3 ne 1 - eshte nje endacak moderne modulare me para dhe rrotat e pasme inflatable . Cam Dinamico endacak eshte ideale per femijet nga lindja deri ne 36 muaj . Te perfshira Cam Dinamico 3 ne 1 djep dimrit , njesi kthyeshem vend dhe kep vend makinave ne kembe , individualitet per njesi rekreative, raincover universale , shporta pazar dhe qese me ndryshimin e mat
  • Karroce ritem Cam Nannarock - . Nje ritem i pershtatshem lounger elektrike per lojra dhe femijet rekreative deri ne 9 kg , mbeshtetese Adjustable , rripa te sigurise 3 - pike , nje unaze e vogel me lodra levizshem bute, 3 aktivitet te rregullueshme shpejtesi , automatike kohe lundrimi - off ( 8-15-30 min . ) , melodi te bute dhe qetesues Lullaby . Karroce ritem Cam Nannarock formuar ne kompaktesi . Pesha : 3.6 kg
  • Stol Cam Smarty - eshte nje highchair revolucionare portativ , duke e lejuar te gezojne dreke dhe darke jashte shtepise . Designed per moshat 6-36 muaj . Shume kompakt dhe i lehte , ideale per udhetim dhe ushqim jashte shtepise . Shume e lehte per dele , 4 - pozicion rregullim lartesi - 0-18 cm Pesha vetem 1.8 kg