Shenje tregtare italiane   |
Cribs per bebe
  • Fabrika e prodhon Bambolina djep per foshnjat mbi 10 llojeve dhe modeleve . Kjo ultra - moderne dhe modele klasike , si dhe djepi quajtur : —е Cradle karroce klasik Culla ALICE prodhuar ne pese ngjyra ( te drurit natyror , arre , qershi , e fildishta dhe te paster te bardhe ) . Dimensions 57h98h81sm djep . Built - ne semundje te femijeve . —е Cradle Culla DOLCE klasik eshte ne dispozicion ne tri ngjyra ( te drurit natyror , arre dhe te paster te bardhe ) . Dimensions 57h98h81sm djep . Built - ne semundje te femijeve . —е Cradle klasik Culla LUNA Stella eshte ne dispozicion ne tri ngjyra ( te drurit natyror , arre dhe te paster te bardhe ) . Dimensions 57h98h81sm djep . Bordi Soft transparent . Built - ne semundje te femijeve . —е grazhd YOGHI me gdhendur mbrapa . Prodhuar ne 4 ngjyra ( natyrore druri , qershi dhe arre nen , si dhe te paster te bardhe ) . Dimensions 57h98h81sm djep . Built - ne semundje te femijeve . —е grazhd Culla Dorothy me mish qengji gdhendur . Prodhuar vetem ne ngjyre druri natyrore . Dimensions 57h98h81sm djep . Semundje te femijes nga dizajnimin e kembeve —е grazhd Culla Armonia trasparente pa ze makina . Thjeshte dhe merr pak hapesire ??. Megjithate, kjo duket shume e pasur ne kurriz te dizajnit modern dhe supet te qarta dhe shpinat . Tabela e
  • Zemrat ndryshimin Bambolina Fabrika e prodhon Bambolina djep per foshnjat dhe cribs dhe ndryshimin e tabelave dhe dressers me ndryshimin e tabelave . Dressers Ndryshimi fabrike prodhon modifikime standarde dhe madhesive . Dressers me nje bordet levizshem djep. Kater mbathje gjere per ruajtjen pelena dhe rroba te foshnjes . Arre Basic ngjyra ose druri natyrore . Megjithate, nese urdherohet me krevat femijesh ,bufe kryhet ne te njejten ngjyre . Tabela e lehte ndryshim dhe te levizshme . Mbledhur ne nje avion te vetem . Baze i veshur me susta dhe anet e larta .
grazhd femije
  • Fabrika Bambolina prodhon mobilje per femijet . Cots jane produktet kryesore te fabrikes : —е Ahur Lettino Dolcesogno ne dispozicion ne tri ngjyra ( natyrore druri , arre dhe qershi ) . Permasat cots 131h72h102sm —е krevat portativ Bardhe mbi rrota Lettino Luna . Permasat cots 131h72h107sm —е ahur Multicoloured mbi rrota reduktuar permasat Lettino Margherita anilina . Dimensions 128h70h98sm cots . —е Cot - Lettino divano divan Cleo me anet lakuar dhe shpinat . Prodhuar ne pese ngjyra ( natyrore druri , arre dhe qershi , e fildishta dhe te bardhe te paster ) . Permasat ahur 151h71 , 5h117sm . Muri para eshte hequr ,krevat kthehet ne nje divan te vogel . —е Nje fabrike Disa modele cots prodhon tufa te vogla dhe per rendin . Kjo Lettino Principessa , Lettino Agnese , Elisa , Lettino Lorenzo , Lettino Dolcesogno , Lettino Samba , Lettino REBECCA .
  • Marka Bambolina Marka Bambolina takon fabrike mobilje italiane Bambolina Koleksion me te tjeret , cila eshte e specializuar ne prodhimin e mobiljeve per bebe dhe foshnja . Fabrika e prodhon cribs dhe djepe , djepin portativ dhe te palevizshme , duke ndryshuar tavolina dhe dressers . Pas regjistrimittrademark kompania Bambolina filloi prodhimin dhe top salce per ahur dysheke , batanije, pillows , batanije dhe liri krevat , dhe me pas ne veshje per femije , foshnjat dhe foshnjave ne fabriken e femijeve veshje te blera ne Spanje . Produkte marke Bambolina .