Shenje tregtare italiane   |
fije adriafil
 • Nga vogel spinnery firme private Adriafil eshte rritur ne nje fabrike te madhe per prodhimin e fije pambuku me nje strukture moderne , te afte per te konkurruar ne tregun global per fije . Ne prodhimin e fije per te ndjekur standarde te larta , kompania perdor traditat dhe i kushton shume vemendje kerkesave te tregut . Perzgjedhja e materialeve me cilesi te larte , ngjyra te fresketa dhe te teknologjise moderne ofrojne fije elegant . Spinning Mill Adriafil prodhon me shume se 100 lloje te fijeve , me shume se 3.000 ngjyra . Fije eshte prodhuar nga teknologji te ndryshme , leshi Merino leshi , te perziera dhe alpaca holle nga . Mullinj tjerrje fije prodhimi Adriafil ka nje numer te madh te tifozeve zanateve nga e gjithe bota
 • Fije Baruffa - eshte shume e ndritshme , ngjyra te pastra dhe nasyshennye ngjyra . Fije per thurje Baruffa e fibrave natyrore per gjera te thurura . Fiber Baruffa 45 % pambuk 55 % poliamide .
 • Fije per thurje Bucaneve eshte ne dispozicion ne mbeshtjellje prej 50 m . Fiber 100 % Merino leshi
 • Fije Carezza eshte shume i bute , i bute dhe me gezof vellimi , thread si dantella me gezof . Fije Carezza nuk rritet , ka te papritura pas larjes , ndjenje te kendshme per veshin dhe argetim ndersa thurje .
 • Fije per thurje Charme eshte ne dispozicion ne mbeshtjellje . Fiber 40 % Merino leshi 10 % lesh kashmiri , 50 % polyacryl
Produktet
 • Fije DUO - kjo fije me nje koleksion te gjere te hije dhe ngjyra , te cilat mund te perdoren per te thur rroba klasike apome ne mode , goditur te gjitha ngjyrat dhe modelet e sezonit
 • Fije per thurje Fiore eshte ne dispozicion ne tufa e 50 g ( 90 milion ) . pack 500g . Fiber Fiore 100 % pambuk te paster
 • Dukje fije Gala : thread forme dhe perzierje jo mjaft homogjen i poliamide dhe pambuku me nje lurex holle te bute . Artikuj te fijeve te marra Gala ngritur , por e bute dhe te kendshme per veshin , e cila nuk eshte kositese dhe nuk mund te terhiqet , si dhe effortlessly shtrihet gjere .
 • Fije per thurje Giada ne spirale te 50 g ( 115 m) . Nje pako permban 500 gram . Fiber Giada 78 % pambuk 17 % poliamide 5 % poliester
 • Fije per thurje Gioiello eshte ne dispozicion ne mbeshtjellje prej 50 m . Nje pako permban 500 gram . Fill Perberja 69 % lesh 23 % akrilik 7 % poliamide 1 % poliester
 • Fije Prodhimi Fabrika Spinning Adriafil ka nje numer te madh te tifozeve zanateve nga e gjithe bota
 • Fiber Bloom 100 % akrilik hapesire ??kompakte , ne dispozicion ne mbeshtjellje prej 50 m . Fiber Bloom 100 % akrilik
 • Fije per thurje Lana Gold eshte ne dispozicion ne mbeshtjellje e 25 m . Nje pako permban 500 gram . Fiber lana Gold - lama / poliester .
 • Fiber akullore 60 % lesh 25 % akrilik 15 % poliamide .
 • Fije Royal Kid lesh angora eshte ne dispozicion ne tufa e 25 g ( 230 m) .